Jak pomáháme

Pokud máte onkologicky nemocné dítě a potřebujete jakoukoliv pomoc, obraťte se na nás, rádi Vám pomůžeme. Zde uvádíme výběr z toho, čím Nadační fond Jonášek pomáhá.

Telefon, tablet, notebook. Dnes téměř pro každé dítě v první třídě běžná věc. Pro onkologicky nemocné dítě může být však nesplnitelný sen. Rodiče takto nemocných dětí jsou často díky péči o ně bez jednoho příjmu ze zaměstnání. A tak věci jako telefon, tablet, notebook, ale i dražší kompenzační pomůcky nejsou schopní financovat.

Přitom zrovna tyto věci mohou být při dlouhodobém pobytu v nemocnicích na posteli jediným kontaktem s vnějším světem a alespoň trochu rozptýlením v těžkých chvílích.

Pomáhejte s námi!

Jak? Podívejte se, jak můžete pomoci i Vy.

Výtěžek 2. ročníku Jonáškova zábavného odpoledne

Z výtěžku 2. ročníku Jonáškova zábavného odpoledne byly zakoupeny 1 ks infůzní pumpa ARGUS 707 a lineární dávkovač ARGUS 606 S - vše v celkové hodnotě 64.000,- Kč.

číst více

Výtěžek 1. ročníku Jonáškova zábavného odpoledne

Z výtěžku 1. ročníku Jonáškova zábavného odpoledne bylo zakoupeno transportní křeslo SELLA v hodnotě 72.982,- Kč

číst více