Jak pomáháme

Pokud máte onkologicky nemocné dítě a potřebujete jakoukoliv pomoc, obraťte se na nás, rádi Vám pomůžeme. Zde uvádíme výběr z toho, čím Nadační fond Jonášek pomáhá.

Telefon, tablet, notebook. Dnes téměř pro každé dítě v první třídě běžná věc. Pro onkologicky nemocné dítě může být však nesplnitelný sen. Rodiče takto nemocných dětí jsou často díky péči o ně bez jednoho příjmu ze zaměstnání. A tak věci jako telefon, tablet, notebook, ale i dražší kompenzační pomůcky nejsou schopní financovat.

Přitom zrovna tyto věci mohou být při dlouhodobém pobytu v nemocnicích na posteli jediným kontaktem s vnějším světem a alespoň trochu rozptýlením v těžkých chvílích.

Pomáhejte s námi!

Jak? Podívejte se, jak můžete pomoci i Vy.

Mobilní telefon pro Honzu

V pátek 9. září jsme navštívili v Tišnově Honzíka. Předali jsme mu věci, které si moc přál. Mobilní telefon v hodnotě 2.800,- Kč a tablet v hodnotě 2.199,-Kč

Dětská chůvička pro Matyáše

Bohužel nestihneme všechny naše děti osobně navštívit a tak občas posíláme balíčky. Ten další balíček byl s dětskou chůvičkou v hodnotě 5.029,- Kč. Matyášovi a jeho rodině tento praktický pomocník...