Nadační fond Jonášek

Nadační fond Jonášek pomáhá onkologicky nemocným dětem již od roku 2010.

Jak to začalo?
Zásluhu na založení fondu nese Jonášek, který díky své nemoci chtěl v budoucnu pomáhat dětem se stejným onemocněním. Jeho snem, který se měl uskutečnit po jeho uzdravení, bylo naplnit nemocné dětské tváře štěstím.

Jeho představa spočívala v navštěvování a následném obdarovávání nemocných dětí formou sladkých dobrot až po drobné hračky a finanční nebo materiální pomoc onkologickému oddělení.

Svůj sen bohužel nemohl uskutečnit, proto jsme se rozhodli založit tento fond, abychom splnili přání nejen jemu, ale také stovkám jiných dětí s onkologickým onemocněním.

Finanční i věcné dary jsou používány pro pomoc konkrétním dětem či pro zakoupení speciálních pomůcek pro onkologická oddělení.

Všichni, kdo pro nadační fond Jonášek pracují, tak činí ZDARMA.

Jak konkrétně pomáháme se dozvíte zde.

Pomáhejte s námi zde.

6. Benefiční pochod na Lysou horu 10. 9. 2022

29. 6. 2022

10. 9. 2022 pořádáme již 6. ročník benefičního pochodu na Lysou horu. Tentokrát chceme pomoci tříletému Kubíkovi z Ostravy, kterému chceme zaplatit lázeňské pobyty v lázních Klimkovice, které Kubík absolvuje dvakrát ročně.

Zapojte se společně s námi na podporu tohoto malého hrdiny zakoupením benefičního trika trika v hodnotě 300,-Kč nebo zasláním jakékoliv finanční částky na transparentní účet 123-2312190287/0100, do poznámky prosím uveďte Kubík Lysá hora 2022.

Děkujeme, NFJ

Aukce kytary Limetall

11. 5. 2022

Skupina LIMETALL, která vystoupí na benefiční akci Jonáškovo zábavné odpoledne 22. 5. 2022 v 17:45, se rozhodla akci zatraktivnit a darovala NF Jonášek kytaru k vydražení. Předal nám ji Jarda Bartoň, kytarista skupiny. Tato kytara může být Vaše. Stačí ji vydražit a v neděli 22. 5. 2022 na koncertu skupiny Limetall si ji osobně převzít na pódiu. Kytara bude podepsaná všemi členy skupiny.

ZDE ODKAZ NA AUKCI:

10. Jonáškovo zábavné odpoledne