Benefiční akce - Jonáškovo zábavné odpoledne

7. Jonáškovo zábavné odpoledne proběhlo ve dnech 20. - 21. 5. 2017 a vystoupili zde Marek Ztracený, Eva Matějovská, The Syrup Kabát revival, Ready Kirken, Vladimír Merta, Maxíci, Voxel, Vojta Kotek, Kanon a další.

Tiskovou zprávu k 7. Jonáškovu zábavnému odpoledni uskutečněnému ve dnech 20. - 21. 5. 2017 naleznete zde v novinkách.

Od roku 2010 pořádá Nadační fond Jonášek každoročně benefiční akci s názvem Jonáškovo zábavné odpoledne. Benefice je zaměřena na podporu onkologicky nemocných dětí a mládeže a probíhá v krásně zrekonstruovaných prostorách amfiteátru a zámeckého parku Kinských ve Valašském Meziříčí.

Odpoledne vždy nabídne bohatý program pro všechny věkové kategorie. Od atrakcí pro děti v podobě skákacích hradů, nafukovací skluzavky, klaunského vystoupení, deskových her, malování na obličej či jízdy na poníkovi, až po hudební vystoupení kapel a muzikantů. Hráli zde bez nároku na honoráž např. Laura a její tygři, Limetal, Docuku, Abraxas, Vlasta Horváth, Martin Harych, Argema, O5 a RadečekThe Syrup, Grogy, Kanon, Penzistor, cimbálová muzika Bača a žáci základní umělecké školy Alfréda Radoka. Pravidelně zde vystupuje také patronka Nadačního fondu Jonášek Eva Matějovská. Jonáškovo odpoledne bývá zakončeno ohňovou show Boca Fuego.

Akci navštěvuje rok od roku víc a víc návštěvníků, kteří tímto dávají jasně najevo, že jim není lhostejný osud nemocných dětí. Za výtěžek ze symbolického vstupného je vždy zakoupeno potřebné zařízení pro kliniku dětské onkologie Brno.

7. Jonáškovo zábavné odpoledne - fotogalerie
7. Jonáškovo zábavné odpoledne - reportáž v Regionální televizi
6. Jonáškovo zábavné odpoledne - fotogalerie
6. Jonáškovo zábavné odpoledne - reportáž v Regionální televizi