Benefiční pochod na Lysou horu pro Zuzku 2021

« zpět na seznam novinek

18. 5. 2021

Benefiční pochod na Lysou horu  pro Zuzku 2021

Zuzanka je čtrnáctiletá dívka z Nového Jičína. Její boj začal už v den, kdy se narodila ve 28. týdnu těhotenství jako druhá z dvojčat. Zuzce byla po narození diagnostikovaná dětská mozková obrna, kvadruspasticita, axiální hipotonie, těžká zraková a sluchová porucha a má střední mentální retardaci s poruchou autistického spektra. Tato kombinace zapříčinila, že Zuzanka téměř nevidí, je hluchoněmá a nechodí, což způsobuje její 100% závislost na nepřetržité péči své rodiny.
Rehabilitační pomůcky a hlavně lázeňské pobyty v lázních Klimkovice vedly ke zlepšení jejich fyzických a mentálních schopností, ale jsou finančně velmi náročné.

Zuzanka potřebuje pro svou denní rehabilitaci zakoupit rehabilitační přístroj Motomed VIVA 2 na rehabilitaci rukou a nohou a také absolvovat léčebný rehabilitační pobyt v lázních Klimkovice. Proto jsme se rozhodli uspořádat 5. ročník benefičního pochodu na Lysou horu právě pro Zuzku, abychom jí a její rodině pomohli.

Pojďte do toho s námi. Zakoupením benefičního trika v hodnotě 300,- Kč, nebo zasláním jakékoli částky na transparentní účet Jonášek dětem č.ú.: 123-2312190287/0100, pomůžete Zuzce zvládnout její nelehký úděl. Do zprávy pro příjemce napište Zuzanka.

Informace o dopravě společným autobusem:
Možnost dopravy na místo společným autobusem. Nástupní místa Vsetín, Valašské Meziříčí, Nový Jičín. Cena dopravy 80,-Kč/osoba.
Objednat dopravu můžete na telefonním čísle 776619148 a rezervace bude potvrzena zaplacením 80,-Kč/osoba na účet NF Jonášek: 43-8142610257/0100
Do zprávy pro příjemce prosím napsat jméno cestujícího.

Děkujeme Váš NFJ

Plakát v plném rozlišení naleznete zde (png).