Nový patron Nadačního fondu Jonášek

20. 12. 2016–0. 0. 0000

Od listopadu 2016 se dalším patronem našeho Nadačního fondu Jonášek stal reprezentační hokejový obránce Ondřej Němec. Ondra je rodák z Třebíče, kde také začaly jeho první hokejové krůčky. V roce 1999 přestoupil do Vsetína, což se později ukázalo pro jeho hokejovou kariéru jako zásadní. Ve Vsetíně prošel týmy dorostenců, juniorů a následně se stal stabilním článkem extraligového Vsetína mezi dospělými. Od roku 2005 jeho dráha pokračovala v extraligovém týmu Karlových Varů, se kterým získal v roce 2009 extraligový titul. V sezoně 2010 získal angažmá v ruské KHL (týmy Severstal Čerepovec, CSKA Moskva, Atlant Mytišči) kde kromě působení ve Lvu Praha hrál až do loňské sezóny. V současnosti je hlavním pilířem Komety Brno.
Od mládežnických kategorií je Ondra stabilním článkem reprezentačních výběrů, v roce 2010 si z MS v Německu odvezl zlatou medaili, v letech 2011a 2012 medaili bronzovou. V sezoně 2002 byl draftován týmem Pittsburgh Penguins jako celkově 35. hráč. Je ženatý, má ženu Kateřinu a dva syny Adama a Matěje.

Projekt Good Game

13. 12. 2016–0. 0. 0000

Dne 9. 12. 2016 se v Muzeu Řeznictví ve Valašském Meziříčí setkali zástupci Nadačního fondu Jonášek se zástupci projektu Good Game. Projekt Good Game pořádá setkání příznivců počítačových her, kteří spolu v jeden den a na jednom místě soutěží ve známé počítačové hře Counter Strike, aby společně podpořili dobrou věc. Poprvé se hráči setkali v Chorvatském Záhřebu. Vzhledem k tomu, že tato akce byla úspěšná, pořádal se druhý ročník v Praze v sobotu 26. listopadu za účasti 12 týmů z řad předních technologických firem. Výtěžek ze startovného byl použit na nákup herních konzol, které byly ve Valašském Meziříčí fyzicky předány zástupcem projektu Good Game panem Adamem Raškou zástupcům nadace Jonášek. Jedna se o 12 balíčků v celkové hodnotě 126.456 Kč. V následujících měsících je rozvezeme do heren nemocnic. Děkujeme!!!

Podpořte nás, když nakupujete

29. 11. 2016–0. 0. 0000

Přidali jsme se do projektu GIVT.cz. Pokud nakupujete na internetu – od svetru, přes parfém, televizor, dovolenou a nebo si objednáváte jídlo domů – můžete nám pomoci.

Uděláte to takto:

1. Před nákupem půjdete na http://bit.ly/NadačníFond-Jonášek
  2. Vyberete naši organizaci a eshop na kterém chcete nakoupit
  3. Nakoupíte, jak jste zvyklí

To je celé. Nestojí vás to ani korunu navíc a my dostaneme část peněz z ceny nákupu.

Pokud nechcete na tuto možnost pomoci nikdy zapomenout, tady http://bit.ly/GivtRozšíření najdete chytré rozšíření prohlížeče, které vám vždy při nakupování GIVT připomene.

Nakupovat se dá i anonymně, takže pokud nechcete, nemusíte se nikam registrovat. A můžete o této možnosti říci i svým přátelům – ať nenakupují "zbytečně" :)

Díky, že na nás myslíte a pomáháte nám!

Světový den památky zesnulých dětí

29. 11. 2016–0. 0. 0000

Dne 11. prosince 2016 se přidáváme ke Světovému dni památky zesnulých dětí. Přidejte se k nám i Vy.

Koloběžka pro Fandu

3. 10. 2016–0. 0. 0000

To nejkrásnější, co u nemocných dětí můžeme vidět, je úsměv na jejich tvářích. Fandovi,který již 8 let bojuje se svým onemocněním, dnes Nadační fond Jonášek splnil jeho přání. Fanoušku, ať se ti na koloběžce dobře jezdí.

Reportáž Regionální televize