6. Benefiční pochod na Lysou horu 10. 9. 2022

« zpět na seznam novinek

29. 6. 2022

6. Benefiční pochod na Lysou horu 10. 9. 2022

10. 9. 2022 pořádáme již 6. ročník benefičního pochodu na Lysou horu. Tentokrát chceme pomoci tříletému Kubíkovi z Ostravy, kterému chceme zaplatit lázeňské pobyty v lázních Klimkovice, které Kubík absolvuje dvakrát ročně.

Zapojte se společně s námi na podporu tohoto malého hrdiny zakoupením benefičního trika trika v hodnotě 300,-Kč nebo zasláním jakékoliv finanční částky na transparentní účet 123-2312190287/0100, do poznámky prosím uveďte Kubík Lysá hora 2022.

Informace k zakoupení triček a dopravě:
Sraz účastníků pochodu, je od 8:00 na parkovišti U trafa V Ostravici. V 9:45 společné foto, v 10:00 společný odchod směr vrchol Lysé hory. Možnost dopravy společným autobusem. Nástupní místa Valašské Meziříčí, Nový Jičín, po domluvě je možnost nástupu, kdekoliv po cestě. Cena dopravy 100,-Kč/osoba. Objednat dopravu můžete na telefonním čísle 777 722 173 a rezervace bude potvrzena po zaplacení 100,-Kč/osoba na účet NF Jonášek, č. účtu: 43-8142610257/0100. Zpráva pro příjemce - jméno cestujícího. Trička si také můžete rezervovat zaplacením částky 300,-Kč na účet NF Jonášek č.účtu: 43-8142610257/0100, do zprávy pro příjemce napište jméno a velikost trika. Po zaplacení budete mít triko připravené k vyzvednutí na startu pochodu.

Děkujeme, NFJ