Slosovatelné vstupenky - hodnotné ceny

5.5.2017

Každá zakoupená vstupenka na Jonáškově zábavném odpoledni bude zařazena do slosování o tyto krásné ceny:

• Rekreační objekt chata Podlesí 496 – týdenní pobyt až pro 9 osob (věnoval pan Jiří Baroš)
  • Dárkový poukaz na víkendový pobyt v penzionu Lesanka, který se nachází na úpatí Orlických hor věnovala společnost Morava okno v hodnotě 10.000,- Kč
  • Televize Sony 102 cm T/C Smart v hodnotě 11.990,- Kč (věnovala společnost OKAY Elektro Valašské Meziříčí)
  • KRUPS Espresso 1,6L 1450 W vínový v hodnotě 10999,- Kč (věnovala společnost OKAY Elektro Valašské Meziříčí)
  • Tablet PS 10,1 v ceně 2.699,- Kč (věnovala společnost OKAY Elektro Valašské Meziříčí)
  • Dětské trackové kolo v hodnotě 10.000,- Kč věnovala společnost CARBOLL BIKE

Detaily naleznete v přiloženém dokumentu zde.

7. Jonáškovo zábavné odpoledne

19.4.2017

Od roku 2010 pořádáme každoročně benefiční akci s názvem Jonáškovo zábavné odpoledne. Výtěžek ze vstupného půjde opět na pomoc dětem, které bojují s rakovinou. Neumíme děti vyléčit, ale chceme jim vrátit úsměv na tváře. Přidejte se k nám. Děkujeme. Letos zde vystoupí Marek Ztracený, Eva Matějovská, The Syrup Kabát revival, Ready Kirken, Vladimír Merta, Maxíci, Voxel, Vojta Kotek, Kanon a další.

Plakát ve formátu jpg naleznete zde a alternativní plakát ve formátu pdf zde.

Nový patron Nadačního fondu Jonášek

20.3.2017

Našim dalším patronem se v letošním roce stala hudební skupina Mňága a Žďorp. Dnes už česká hudební legenda, vznikla v roce 1987 a na svém kontě má 13 vydaných alb. To poslední s názvem Třínohý pes vyšlo letos v březnu. Kapela je stále na koncertním turné a rozhodla se naší nadaci přispívat pravidelnou částkou z každého odehraného koncertu. Jak dodává frontman a zpěvák skupiny Petr Fiala „Rádi se staneme patrony nadace a trochu pomůžeme nemocným dětem v jejich nelehkém boji.“

Veškeré informace o hudební skupině Mňága a Žďorp naleznete na www.mnaga.cz.

Konec zákazu návštěv

21.2.2017

Už se chystáme za dětmi a personálem do dalších nemocnic. Zákazy návštěv byly takřka všude zrušeny a tak nám nic nebrání. :-) Tady je info z předání ve Vsetínské nemocnici.

Dárky pro Vsetínskou nemocnici

22.12.2016

Ve středu 21. prosince jsme předali dětskému oddělení Vsetínské nemocnice drobné dárky, hračky a herní konzolu Xbox One. K herní konzole jsme navíc pro Vsetínskou nemocnici vybrali hru NHL. Důvodem byla i účast úspěšného českého hokejisty Ondřeje Němce, který je patronem nadace. Ondřej Němec společně s primářem dětského oddělení herní konzolu nainstalovali na jeden z pokojů. „Ani nevíte jak jsem rád, že tuhle hračku tady máme. Přál jsem si ji pro děti. Poté co jsme na pokoje instalovali televize, napadlo mne, že by bylo fajn mít navíc něco takového, aby tady dětem ten čas ubíhal rychleji a příjemněji“ dodal primář oddělení pan MuDr. Marián Rubint.

Nový patron Nadačního fondu Jonášek

20.12.2016

Od listopadu 2016 se dalším patronem našeho Nadačního fondu Jonášek stal reprezentační hokejový obránce Ondřej Němec. Ondra je rodák z Třebíče, kde také začaly jeho první hokejové krůčky. V roce 1999 přestoupil do Vsetína, což se později ukázalo pro jeho hokejovou kariéru jako zásadní. Ve Vsetíně prošel týmy dorostenců, juniorů a následně se stal stabilním článkem extraligového Vsetína mezi dospělými. Od roku 2005 jeho dráha pokračovala v extraligovém týmu Karlových Varů, se kterým získal v roce 2009 extraligový titul. V sezoně 2010 získal angažmá v ruské KHL (týmy Severstal Čerepovec, CSKA Moskva, Atlant Mytišči) kde kromě působení ve Lvu Praha hrál až do loňské sezóny. V současnosti je hlavním pilířem Komety Brno.
Od mládežnických kategorií je Ondra stabilním článkem reprezentačních výběrů, v roce 2010 si z MS v Německu odvezl zlatou medaili, v letech 2011a 2012 medaili bronzovou. V sezoně 2002 byl draftován týmem Pittsburgh Penguins jako celkově 35. hráč. Je ženatý, má ženu Kateřinu a dva syny Adama a Matěje.

[ ^ nahoru ^ ]