Doprovodný program Jonáškova odpoledne

8.5.2017

Jonáškovo zábavné odpoledne 21. a 22. května 2016 doprovodný program

Mimo dění na hlavním pódiu čeká na návštěvníky v prostorách amfiteátru letního kina ve Valašském Meziříčí bohatý doprovodný program:

• Sál zámku Kinských sobota 15.45 Divadlo LEONKA pohádka U modré tůňky, neděle 16.30 Divadélko LEONKA pohádka Lína Evelína
  • Před zámkem Kinských výstava motorek motorkářů K 1400 od 14.30
  • Mobilní planetárium – první mobilní planetárium v ČR. Sférické promítání vzdělávacích filmů a zábavních full dome show nejen o hvězdách a vesmíru v planetární kopuli. Planetárium může divákům během krátké chvíle demonstrovat podmořský svět, lety do vesmíru nebo třeba krajinu na Marsu.
  • Projekční laserová střelnice – principem laserové střelnice je trénink střelby na různé druhy cílů. Střelec střílí speciálně upravenou laserovou zbraní. Zbraně jsou identické jako originály, některé z nich jsou odlehčené a proto vhodné i pro děti. Zastřílet si budete moci z těchto zbraní : Mini Ruger, Malorážka ZKM452, Colt 1911 a další.
  • Ukázka výcviku psů Městské policie Valašské Meziříčí
  • Skupina historického šermu CONDUCTI ukázky soubojů
  • Valašský sbor Portášský - neděle diskuze s návštěvníky, ukázky zbraní, možnost střelby z historických zbraní
  • Tvořivá dílna pro děti rodinné mateřské centrum Sluníčko
  • Malování na obličej
  • Klaun Rambajs - zábavná show pro děti na hlavním pódiu – neděle 13.45
  • Workshop Afričtí bubeníci
  • Zóna her pro děti – deskové hry Vrtule, prolézačky a hry pro děti SVČ Domeček.
  • Lunapark pro děti i dospělé – housenková dráha, nafukovací skluzavka, malý řetízkový kolotoč, vláček, malá autíčka
  • skákací hrady, nafukovací skluzavky
  • Bohaté občerstvení v podobě GASTRO stanu pana Stummera: Slovenské halušky, Farmářské brambory, Nudle s gyrosem, Masová pánev, Bramborové placky, Grilované klobásy a cigára, Kuřecí a Vepřové steaky, Grilovaná zelenina, Grilované žampiony, Brambory na másle, Gyros v tortille.
  • Prodej cukrové vaty, popcornu, zmrzliny, trdelníků, cukrovinek, hraček a řemeslných výrobků

Slosovatelné vstupenky - hodnotné ceny

5.5.2017

Každá zakoupená vstupenka na Jonáškově zábavném odpoledni bude zařazena do slosování o tyto krásné ceny:

• Rekreační objekt chata Podlesí 496 – týdenní pobyt až pro 9 osob (věnoval pan Jiří Baroš)
  • Dárkový poukaz na víkendový pobyt v penzionu Lesanka, který se nachází na úpatí Orlických hor věnovala společnost Morava okno v hodnotě 10.000,- Kč
  • Televize Sony 102 cm T/C Smart v hodnotě 11.990,- Kč (věnovala společnost OKAY Elektro Valašské Meziříčí)
  • KRUPS Espresso 1,6L 1450 W vínový v hodnotě 10999,- Kč (věnovala společnost OKAY Elektro Valašské Meziříčí)
  • Tablet PS 10,1 v ceně 2.699,- Kč (věnovala společnost OKAY Elektro Valašské Meziříčí)
  • Dětské trackové kolo v hodnotě 10.000,- Kč věnovala společnost CARBOLL BIKE

Detaily naleznete v přiloženém dokumentu zde.

7. Jonáškovo zábavné odpoledne

19.4.2017

Od roku 2010 pořádáme každoročně benefiční akci s názvem Jonáškovo zábavné odpoledne. Výtěžek ze vstupného půjde opět na pomoc dětem, které bojují s rakovinou. Neumíme děti vyléčit, ale chceme jim vrátit úsměv na tváře. Přidejte se k nám. Děkujeme. Letos zde vystoupí Marek Ztracený, Eva Matějovská, The Syrup Kabát revival, Ready Kirken, Vladimír Merta, Maxíci, Voxel, Vojta Kotek, Kanon a další.

Plakát ve formátu jpg naleznete zde a alternativní plakát ve formátu pdf zde.

Nový patron Nadačního fondu Jonášek

20.3.2017

Našim dalším patronem se v letošním roce stala hudební skupina Mňága a Žďorp. Dnes už česká hudební legenda, vznikla v roce 1987 a na svém kontě má 13 vydaných alb. To poslední s názvem Třínohý pes vyšlo letos v březnu. Kapela je stále na koncertním turné a rozhodla se naší nadaci přispívat pravidelnou částkou z každého odehraného koncertu. Jak dodává frontman a zpěvák skupiny Petr Fiala „Rádi se staneme patrony nadace a trochu pomůžeme nemocným dětem v jejich nelehkém boji.“

Veškeré informace o hudební skupině Mňága a Žďorp naleznete na www.mnaga.cz.

Konec zákazu návštěv

21.2.2017

Už se chystáme za dětmi a personálem do dalších nemocnic. Zákazy návštěv byly takřka všude zrušeny a tak nám nic nebrání. :-) Tady je info z předání ve Vsetínské nemocnici.

Dárky pro Vsetínskou nemocnici

22.12.2016

Ve středu 21. prosince jsme předali dětskému oddělení Vsetínské nemocnice drobné dárky, hračky a herní konzolu Xbox One. K herní konzole jsme navíc pro Vsetínskou nemocnici vybrali hru NHL. Důvodem byla i účast úspěšného českého hokejisty Ondřeje Němce, který je patronem nadace. Ondřej Němec společně s primářem dětského oddělení herní konzolu nainstalovali na jeden z pokojů. „Ani nevíte jak jsem rád, že tuhle hračku tady máme. Přál jsem si ji pro děti. Poté co jsme na pokoje instalovali televize, napadlo mne, že by bylo fajn mít navíc něco takového, aby tady dětem ten čas ubíhal rychleji a příjemněji“ dodal primář oddělení pan MuDr. Marián Rubint.

[ ^ nahoru ^ ]